Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Govern de Martorelles posa en marxa la creació del nou Consell Municipal de la Gent Gran

El 24 de febrer se celebrarà la primera de tres taules participatives que han de conduir a la creació del consell.

La regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Martorelles treballa en la creació d'un Consell Municipal de Gent Gran. En el marc del PAM 2015-2019, la regidoria vol establir un programa d'envelliment actiu; promoure activitats d'intercanvi intergeneracional; organitzar intercanvis amb casals de gent gran d'altres municipis; i fomentar activitats dinàmiques per a la gent gran per mantenir-la activa i vital.

Totes aquestes propostes, que recull el PAM, han de girar a l'entorn d'un Consell Municipal de Gent Gran que es constituirà a través de diferents trobades participatives que començaran el proper mes de febrer.

En aquestes trobades hi són convidades totes aquelles persones de més de 65 anys residents a Martorelles. La primera taula de participació serà el dimecres 24 de febrer a les 17 hores al Celler de Carrencà.

El Consell de Gent Gran de Martorelles ha de ser un òrgan participatiu que aglutini el major nombre possible de persones grans del municipi per a que, a través del consell, decideixin quines actuacions es duran a terme des de l’Ajuntament en matèria de Gent Gran al poble.

Share