Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La línia de bus de Martorelles a Mollet tindrà una nova parada al CAP de Sant Fost a partir del maig

Territori i Sostenibilitat accepta la modificació impulsada per l’Ajuntament de Martorelles i amb la col•laboració de Santa Maria de Martorelles i Sant Fost.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha acceptat la modificació del recorregut de la línia de bus entre Santa Maria de Martorelles i Mollet del Vallès que duu a terme l’empresa Sagalés. El canvi possibilitarà, a partir del proper maig, afegir una parada més a l’alçada del Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Fost de Campsentelles.

De manera que permetrà també el desplaçament a l’Institut Alba del Vallès, a només cinc minuts del CAP.

En direcció Mollet-Santa Maria, l’autobús continuarà pel carrer Barcelona (B-500) fins a trencar a l’alçada del carrer Montserrat Roig de Sant Fost on es troba el centre d’Atenció Primària.

Continuarà pel mateix carrer que porta directament al pont del carrer Colom de Martorelles. En aquell punt, girarà a l’esquerra cap a la Ronda del Mercat-Sant Isidre per agafar l’avinguda d’en Piera i continuar amb el recorregut normal.

En direcció Santa Maria-Mollet, el servei recorrerà el traçat habitual fins a l’alçada del carrer Primavera a l’Avinguda d’en Piera, on s’instal•larà la parada que ara hi ha a l’avinguda d’en Piera a l’alçada del carrer del Rec.

Del carrer Primavera girarà cap a Ronda del Mercat i d’aquí cap el pont del carrer Colom que porta al carrer Montserrat Roig a l’alçada del CAP.  

L’Ajuntament de Martorelles va ser l’impulsor d’aquesta demanda des que el juliol passat l’alcalde Marc Candela va reunir-se amb el responsable de zona de Sagalés.

A partir d’aquell moment, Martorelles va demanar als ajuntaments de Santa Maria de Martorelles i Sant Fost de Campsentelles que acceptessin aquesta modificació per presentar una demanda formal conjunta entre els tres municipis a final d’octubre. 

Share