Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local de La Llagosta deté un veí de Badalona per conduir una furgoneta robada a Montcada

El detingut portava a l'interior del vehicle uns mil litres de llet en envasos de tetrabic.

La Policia Local de la Llagosta ha detingut aquesta divendres a la matinada un veí de Badalona, Gerard A. V., de 30 anys, per conduir una furgoneta robada dimecres a Montcada i Reixac. Una patrulla ha interceptat cap a les 4 de la matinada la furgoneta a l'alçada del quilòmetre 8 de la carretera C-17, al terme municipal de la Llagosta. Els agents han sospitat del vehicle després que aquest fes un gir brusc i s'aturés al voral.

Mentre un agent demanava al conductor la documentació, l'altre ha pogut observar que el sistema d'endegament de la furgoneta havia estat manipulat. La Policia Local de La Llagosta també ha pogut comprovar que la càrrega de la furgoneta, uns mil litres de llet en envasos de tetrabric, també havia estat robada.

Els agents han detingut al veí de Badalona i l'han lliurat als Mossos d'Esquadra de Mollet del Vallès, a l'espera que passi durant les properes hores a disposició judicial.

Share