Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Condemnat a 22 anys i mig de presó a l'assassí d'una dona al carrer Portugal de Mollet del Vallès

Segons la sentència de l'Audiència de Barcelona, l'acusat va cometre el crim després d'una discussió, clavant-li uns ganivets en la cara, cap, coll i zona cervical.

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 22 anys i mig a un home per assassinar amb acarnissament i traïdoria de la seva parella sentimental de 15 punyalades el 13 de gener de 2012 al carrer Portugal de Mollet. Segons la sentència coneguda aquest dimecres, l'acusat, Esteve M.H. va cometre el crim en el pis en el qual convivia amb la víctima des de setembre de 2011, després d'una discussió, clavant-li uns ganivets en la cara, cap, coll i zona cervical.

Aquest dia, l'home va ferir la seva víctima "amb la finalitat d'augmentar deliberada i inhumanament el sofriment causant-li patiments innecessaris per aconseguir la seva mort", aprofitant-se de la seva superioritat física i d'edat, ja que ell tenia 21 anys i la dona 56.

Segons informa l'agència Europa Press, el jurat que el va jutjar va considerar provada l'autoria perquè l'acusat va reconèixer els fets durant l'interrogatori.A més quan la policia va arribar al pis alertada pels veïns, va ser ell mateix qui va obrir i va voler tancar en comprovar que era un cos de seguretat, mentre la víctima "jeia al terra". A més, l'Audiència Provincial de Barcelona condemna a l'acusat a indemnitzar en concepte de responsabilitat civil als familiars de la víctima amb un total de 125.000 euros.

Share