Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Mossos detenen un conductor per circular begut i de manera temerària a la carretera C-17 a Mollet

L'home, de 42 anys, i veí de Martorelles va saltar-se un control de drogues i alcoholèmia.

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge sobre les dues de la matinada, un vehicle que circulava a gran velocitat per la carretera C-17 i que es va saltar un control de drogo-alcoholèmia, clarament senyalitzat, situat a prop de Mollet.

Agents de la brigada de Trànsit van iniciar una persecució del fugitiu i van observar que efectuava avançaments perillosos i no respectava les distàncies pertinents ni senyalitzava les maniobres que feia. Uns quilòmetres més endavant van aconseguir arraconar-lo al voral de l'esquerra fins aturar-lo del tot.

L'home, de 42 anys i veí de Martorelles, va intentar escapar i es va resistir activament als agents que intentaven treure'l del mig de la carretera. Finalment, va accedir a fer-se la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 1.22mg/l d'aire aspirat. El conductor del vehicle passarà en breu a disposició judicial acusat de diversos delictes contra la seguretat viària.

Share