Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Policia Local deté tres homes que intentaven robar en un pis a la Plaça del poble de Montornès Nord

Segons fonts policials en els darrers mesos s'havia detectat un increment del nombre de robatoris en domicilis d'aquest barri.

Agents del cos de la Policia Local de Montornès han detingut aquest dimarts a la matinada tres individus com a presumptes autors de robatori amb força a l’interior de domicili en grau de temptativa en un edifici d’habitatges de la plaça del Poble, a Montornès Nord. Els detinguts són A.E.H, de 35 anys, A.K. de 18 i E.E. de 21 anys.

Els fets han passat sobre la 1.30 hores, quan un ciutadà ha alertat la Policia Local de la presència de dos homes que intentaven accedir per la força a un pis de la quarta planta de l’edifici. Els agents han localitzat un primer individu amagat a la porteria de l’immoble i altres dos, escales amunt, a les cinquena planta. També han constatat que una de les portes d’accés a un habitatge de la quarta planta presentava signes d’haver estat forçada.

Durant l’escorcoll dels individus, se’ls ha trobat una palanca de ferro d’encofrador, la placa metàl·lica exterior del pany de la porta forçada, així com restes de fusta adherides a la roba. Segons informa l'Ajuntament, els detinguts són residents a Montornès i no tenen antecedents policials.

La Policia Local ha dut a terme durant la nit les primeres diligències i, a primera hora del matí, els ha traslladat als Mossos d’Esquadra que els han passat a disposició judicial. En els darrers dos mesos la Policia Local havia detectat un increment de robatoris a l’interior de domicili al barri de Montornès Nord que podrien estar relacionats amb aquestes detencions.

Share