Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'El masclisme mata: resposta als carrers i les institucions', d'Antonio López

Les agressions sexuals i masclistes a dones en esdeveniments festius de diferents municipis d'Espanya i les recents declaracions d'alguns dirigents del PP que justificaven aquestes violacions, evidencia una vegada més que la violència estructural del heteropatriarcat condiciona la nostra llibertat com a dones. Això unit a una evident manca de voluntat del govern del PP per actuar contra la violència masclista i la manca d'una legislació que abordi de manera integral la violència de gènere i la protecció dels drets humans de les dones, fa que siguem sotmeses a un lent feminicidi i una permissivitat absoluta per part del govern enfront d'aquest terrorisme, que se situa com una expressió social de la política sexual per institucionalitzar una forma de dominació masculina. Un mecanisme per mantenir el poder d'ordre patriarcal.

El govern del Partit Popular la seva complicitat davant la violència sexual contra les dones, explicitada a través de les recomanacions donades pel Ministeri d'Interior per evitar les agressions sexuals, eludint la seva responsabilitat i la de l'agressor; reclamem una legislació que abordi de manera integral la violència de gènere i la protecció dels drets humans de les dones i exigim el dret com a éssers humans a viure en igualtat i en plena llibertat amb garantia de seguretat per aconseguir la consecució d'una societat lliure de violència masclista on sigui una realitat viure una vida lliure de violència masclista.

Hem de sortir al carrer un cop més per dir prou ja de violència vers les dones aquest any ja són 38 dones assassinades i la xifra va en augment hem d'aturar aquesta sagnia, des de les institucions i des del carrer, és per això que, tots i totes hem de cridar ben alt NO A LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES EL MASCLISME MATA ....
 
Antonio López, responsable polític del PSUC viu al Vallès Oriental

Share