Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'Ha arribat el moment en què el poble jutgi als seus polítics', d'Ahmed Belgouch

Ha arribat el moment en què el poble jutgi als seus polítics. Els del PSC de Mollet estan molt orgullosos de les moltes millores que s'estan fent a la ciutat (asfalt dels carrers, renovació de subministraments, parcs, tot pel benestar dels veïns) i una clara amenaça a la posició que manté la comunitat Al Huda pels seus drets com a humans ja que han intentat amb totes les seves voluntats de dividir l'associació Al Huda intentant sobornar a alguns membres de la comunitat i buscar altres interlocutors que li permetin aconseguir l'expulsió de la comunitat musulmana a fora de la ciutat i quedar-se amb tots els drets que la comunitat té al nou local de l'Avinguda Badalona 31 i vendre'l als ciutadans com una victòria històrica inesperada.

A tot allò que no s'hagi donat resposta als ciutadans durant tot el temps del seu mandat, ara el govern ho vol arreglar de cop i amb pressa, a només dos mesos de les eleccions municipals fent coincidir amb la precampanya electoral.

L'Associació Al Huda assegura que no té res a veure amb les millores de la ciutat i benestar dels veïns, ni amb complir les lleis, són ells els primers que les violen canviant en foscor i com els dóna la gana i ho faran amb qualsevol col·lectiu, només persegueixen guanyar vots dels ciutadans.

Quan veiem la mida dels obstacles i de les espines que l'alcalde de Mollet ha anat posant en el camí de la comunitat musulmana de la ciutat (canviar les lleis en la foscor) per impedir que ens traslladem a un lloc digne i segur, que hem comprat amb els nostres diners sense demanar cap tipus d'ajuda, la tristesa ens embarga.

Ha volgut menysprear un dels col·lectius més febles per fomentar postures radicals per tot arreu, incitant els veïns a posicionar-se contra nosaltres, després d'una convivència exemplar que dura més de 18 anys sense el més mínim problema.

Va arribar a demanar al president de l'Associació de Veïns del barri que recollís firmes contra el nou local i a presentar-se al ple mostrant el seu suport a la posició del govern de la ciutat.

En el moment del Ple, mentre uns quants estàvem a la sala, un grup de quatre persones, amb estètica nazi i amb ampolles d'alcohol a les mans, insultaven i amenaçaven als musulmans que estaven al davant de l'ajuntament resant.

Un cop més demostrem la nostra voluntat de convivència de manera pacífica, no responent a aquestes provocacions. La no violència i el compromís són les nostres millors armes davant la intolerància i la covardia política.

El que s'espera dels governants és que actuïn de manera justa i que no atiïn el malestar entre els ciutadans per esgarrapar quatre vots. És indispensable construir ponts de diàleg entre l'entramat associatiu de la ciutat i no murs de formigó que ens divideixin.

Ens volen confinar en un polígon industrial, com si fóssim empestats que cal mantenir lluny de la societat, amb uns accessos que no són aptes per a disminuïts físics ni per a persones grans o amb problemes de mobilitat i amb tot això diu l'alcalde al diari de la rosa que estava sempre al costat dels ciutadans repartint amb ells les alegries.

Em pregunta el senyor alcalde si els musulmans també són ciutadans iguals o són de tercera, perquè ni ho han viscut ni l'han sentit però han viscut amb vostè la marginació i l'exclusió, desposseint dels seus béns, transformant les seves vides a l'infern. Gràcies per la teva humanitat senyor alcalde.

Tota l'actuació del govern de Mollet cap a la comunitat musulmana no és sinó una manera de distreure l'opinió pública perquè no es qüestioni la responsabilitat dels nostres càrrecs electes en els veritables problemes de la ciutat: endeutament escandalós de més de 43 milions d'euros, mala gestió, clientelisme o apoltronament d'alguns dels regidors del PSC que porten prop de 30 anys escalfant cadira. Potser ja toca un canvi d'aires.

Una mostra clara del descontentament ciutadà és l'última enquesta d'intenció de vot de cara a les municipals publicada al diari Contrapunt. És clar que l'ús de la xenofòbia per a fins electoralistes no els està sortint bé.

L'exemple de la doble rasadora amb què actua l'alcalde el tenim amb la instal·lació d'una benzinera a escassos metres del local que hem comprat per als nostres usos i que, recordem, encara està precintat.

Es veu que uns dipòsits de gasolina prop d'una escola no són perillosos mentre que sí que engendra perill l'existència d'un col·lectiu que utilitza la seva seu com a lloc de culte i reunió. És la tirania i la hipocresia política.

Al maig tenim una bona ocasió per canviar el govern de la ciutat. Els musulmans hem de tenir present el tracte que ens ha donat l'equip de govern i, el dia 24 de maig, actuar en conseqüència.

Ahmed Belgouch, president de la comunitat islàmica Al Huda

Share