Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Participaquè?, de Kènia Domènech

L'agulla arriba al set i sona el despertador. Un suc de taronja i unes torrades. Obre el diari, i tria. PARTICIPA. Què prefereixes, ajuts socials o plans d'ocupació? O bé, preservar el medi ambient? Només et cal numerar de l'u al cinc segons prioritat, i llavors tindrem l'excusa de només treballar en una vessant. Perdoneu, però se m'ha fet indigest el suc de taronja. Participació? Per començar aquestes propostes haurien de ser propostes de mínims. I amb tanta vitamina C, crec que la nostra obligació és anar a per màxims.

Pots triar tu si seguim destinant diners a Vallès Visió o dotem de pressupost la taula d'emergències socials? Perquè jo no. Pots triar tu que si amb 60.000 euros contractem un assessor, o impulsem un casal DE joves (no "per als") amb un pla de joventut REALMENT interessant i popular?

Pots triar tu si prefereixes les obres d'avinguda espanya o impulsar un menjador social amb condicions (no un cau de rates amb mitja dutxa)? Pots triar on, com, quan i perquè s'utilitzen totes les partides pressupostàries del poble? Perquè jo tampoc.

No som taronges sense suc, em sap greu. Per això demanaria que no ens insultéssiu, com a mínim de bon matí, i deixéssiu de prendre'ns per idiotes.

Participaquè? Això en dieu vosaltres sobirania popular? Empoderament del teixit social? Em sap greu però em feu pena, feu pena. Vigileu que ja fa anys que s'us ha cremat la torrada i ens la serviu rascada amb un ganivet per a que estiguem contents. El que no sabeu és que nosaltres estem acostumats a b(v)eure amb gots de vidre.

Apa, que faig tard a la feina i el "peto" m'espera. Que vosaltres heu sembrat misèria, però l'únic que recollireu serà ràbia.

Kènia Domènech, regidora grup municipal Ara Parets ERC

Share